Ser con caballos coaching caballos cavalls giroan barcelona vic
Ser con caballos coaching caballos cavalls giroan barcelona vic

Hola soc l’Alexandra.

M’agradaria fer-te arribar aquest aprenentatge tant vivencial i fer-te viure de manera profunda i intensa aquesta experiència.

El canvi que representa treballar amb cavalls és una experiència massa important per a que no sigui coneguda.

La meva missió és acompanyar-te en aquest meravellós procés.

Per la necessitat d’escoltar-me, de créixer, de transformar-me, sentir-me millor i evolucionar

En aquest recorregut m’he trobat amb: els Cavalls, la Dansa i la PNL, que m’han ajudat a poder connectar amb: l’Ànima, el Cos i la Ment.

LA CONTRA DE LA VANGUARDIA

Aquí us deixo l’entrevista en què Víctor Amela va fer sobre la meva trajectòria. 

Per facilitar la lectura de l’entrevista, adjuntem dos enllaços.

El primer redirigeix ​​a la web de La Vanguardia on podreu llegir l’entrevista completa. El segon podrà descarregar una imatge des de Drive en cas de no poder llegir l’entrevista a la web.

Què m'ha portat fins aquí?

Ja de petita vaig tenir una estreta relació amb el món del cavall. En aquells moments no era conscient que estar amb ells em connectava a una sensació de llibertat, transformava els meus estats d’ànim i em sentia feliç i amb calma. Però el que més recordo és l’amor profund cap aquell cavall, que em va marcar per a tota vida.

Amb l’arribada de l’adolescència em vaig desvincular dels cavalls i noves experiències van aparèixer en el meu camí.

En aquest moment d’autoconeixement i descobriment del meu ésser, va aparèixer la dansa, que em va obrir les portes a un nou món, a noves sensacions i connexions físiques. Un nou llenguatge cap a la creativitat i l’escolta corporal.

Aleshores en un moment important de la meva vida, conec la Programació Neurolingüística, una tècnica de resolució d’objectius a través del pensament positiu estratègic; i decideixo formar-me com a Coach Trainer de PNL, a Argentina. Aquesta formació em sacseja, transforma la meva manera de pensar i al tornar a Catalunya vaig tenir l’oportunitat de conèixer el Coaching amb cavalls. Aquesta experiència vivencial va ser una altre tsunami dintre meu i va ser la Transformació personal.

Alexandra carré coaching amb cavalls caballos girona vic barcelona
Alexandra carré coaching amb cavalls caballos girona vic barcelona

CONTACTE AMB MI