Tècniques PNL / Tecnicas de PNL

Voler passar d’un estat A (Estat Present) al B (Estat Desitjat) significa passar per un procés de canvi: sortir d’aquest estat present, i “viatjar” cap al punt on es vol arribar.

Per aquest viatge, necessites recursos, que la pnl pot proporcionar de manera efectiva a través de tècniques.

A demés has de voler fer-ho,  creure que la meta o objectiu és assolible i útil per a tu, i que no et generi conflictes sobre el que “podria passar “, si ho aconsegueixes. Has d’estar en sintonia amb tu mateix@….això també s’aprèn en tècniques de la Programació Neurolingüística.

L’energia per a tota aquesta travessia, ve per sobre de tot,  de la teva motivació i compromís; quants més i millors recursos mobilitzis, més probabilitats d’èxit tindràs! (Aconseguir el que desitges) …

Les tècniques PNL aplicades al teu estat present, seran un vehicle perquè arribis a l’estat desitjat . Per això és necessari incorporar-les i aprendre-les.

N’hi ha bàsiques per resoldre problemes senzills, i hi ha tècniques de pnl més complexes, o avançades per resoldre altres conflictes més complexos. En els dos casos les tècniques de la Programació Neurolingüística són poderoses i amb elles s’aconsegueixen  resultats ràpids … que pots aprendre i aplicar en tu maeix@.

Aquí et presentem algunes tècniques de la PNL  perquè comencis a millorar aspectes interns que et portaran a aconseguir millors resultats i més benestar a la teva vida cotidiana.

Técnica ” Camí de l’èxit”

T’imagines aconseguint les teves Metes?.

Els primers pasos per aconseguir un objectiu és formular-lo de manera específica i projectar-lo materialitzat en el temps. Aquí compartim una tècnica de la programació neurolingüística, per aprendre a dissenyar mentalment i assolir … el futur que vols asolir.

TecnicaPNL-Camí a l’èxit-

Técnica per “Desmontar creences limitants”

Aquesta tècnica es basa en l’estudi de que tota creença està sustentada en algunes experiències viscudes que són sobre les que creem la nostra realitat…Amb aquesta tècnica aprenem a desmontar aquelles afirmacions que no ens són útils i ens limiten i construir-ne de noves que ens encaminen cap a resultats que ens fan millorar i aconseguir noves fites.

Tecnica PNL per desmontar creençes limitants

 

                           es

 

Querer pasar de un estado A (Estado Presente) al B (Estado Deseado) significa pasar por un proceso de cambio: salir de este estado presente, y “viajar” hacia el punto donde se quiere llegar.

Para este viaje, necesitas recursos, que la PNL puede proporcionar de manera efectiva a través de técnicas.

A demás tienes que querer hacerlo, creer que la meta u objetivo es alcanzable y útil para ti, y que no te genere conflictos sobre lo que “podría pasar”, si lo consigues. Debes estar en sintonía contigo mism @ …. esto también se aprende en técnicas de la Programación Neurolingüística. La energía para toda esta travesía, viene por encima de todo, de tu motivación y compromiso; cuantos más y mejores recursos movilizado, más probabilidades de éxito tendrás! (Conseguir lo que deseas) …

Las técnicas PNL aplicadas a tu estado presente, serán un vehículo para que llegues al estado deseado. Por eso es necesario incorporarlas y aprenderlas. Hay técnicas básicas para resolver problemas sencillos, y hay técnicas de pnl más complejas, o avanzadas para resolver otros conflictos más complejos.En ambos casos las técnicas de la Programación Neurolingüística son poderosas y con ellas se consiguen resultados rápidos … que puedes aprender y aplicar a ti mism@.

Aquí te presentamos algunas técnicas de la PNL para que empieces a mejorar aspectos internos que te llevarán a conseguir mejores resultados y mayor bienestar en tu vida cotidiana.

Técnica “Camino del éxito” Imaginas logrando tus Metas?. Los primeros pasos para conseguir un objetivo es formular de manera específica y proyectarlo materializado en el tiempo.

Aquí compartimos una técnica de la programación neurolingüística, para aprender a diseñar mentalmente y lograr … el futuro que quieres conseguir.

TecnicaPNL-Camino al  exito-

Técnica para “desmontar creencias limitantes”

Esta técnica se basa en el estudio de que toda creencia está sustentada en algunas experiencias vividas que son sobre las que creamos nuestra realidad … Con esta técnica aprendemos a desmontar aquellas afirmaciones que no nos son útiles y nos limitan y construir nuevas que nos encaminan hacia resultados que nos hacen mejorar y conseguir nuevas metas.

Tecnica PNL per desmontar creencias limitantes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s