QUI SOC

Hola sóc l’Alexandra.

M’agradaria fer-te arribar aquest aprenentatge tant vivencial i fer-te viure de manera profunda i intensa aquesta experiència.

El canvi que representa treballar amb cavalls és una experiència massa important per a que no sigui coneguda.

La meva missió és acompanyar-te en aquest meravellós procés.

Per la necessitat  d’escoltar-me, de créixer, de transformar-me, sentir-me millor i evolucionar

En aquest recorregut m’he trobat amb: els Cavalls, la Dansa i la PNL,

que m’han ajudat a poder connectar amb: l’Ànima, el Cos i la Ment.

Les tres fases que m’han portat fins aquí.

Ja de petita vaig tenir una estreta relació amb el món del cavall. En aquells moments no era conscient que estar amb ells em connectava a una sensació de llibertat, transformava els meus estats d’ànim i em sentia feliç i amb calma. Però el que més recordo és l’amor profund cap aquell cavall, que em va marcar per a tota vida.

Amb l’arribada de l’adolescència em vaig desvincular dels cavalls i noves experiències van aparèixer en el meu camí.

En aquest moment d’autoconeixement i descobriment del meu ésser, va aparèixer la dansa, que em va obrir les portes a un nou món, a noves sensacions i connexions físiques. Un nou llenguatge cap a la creativitat i l’escolta corporal.

Aleshores en un moment important de la meva vida, conec la Programació Neurolingüística, una tècnica de resolució d’objectius a través del pensament positiu estratègic; i decideixo formar-me com a Coach Trainer de PNL, a Argentina. Aquesta formació em sacseja, transforma la meva manera de pensar i al tornar a Catalunya vaig tenir l’oportunitat de conèixer el Coaching amb cavalls. Aquesta experiència vivencial va ser una altre tsunami dintre meu i va ser la Transformació personal.

 

Avança coaching girona vic cavalls