Experiències

15/07/2015 Teresa F i Judit . Barcelona

Primer de tot voldria agrair-te la possibilitat de viure una experiència com la d’ahir
La judit just abans de martxar potser la vas veure poc expressiva… però a la que s’apropa tormenta és neguiteja molt..
Quan ja vem deixar la tormenta es va adormiscar i al arribar a Barcelona… al veure sa germana i pare es va revifar i va voler compartir el que ella havia experimentat escenificant … i abans d’anar a dormir va escriure al seu diari…on ningú hi té accés i ella me’l va llegir…
Em va impressionar llegir la seva experiència des de el seu punt de vista
Recordo el títol: “Els problemes d’amistat a l’escola… Ventilats”
Per part meva una vivència que sempre m’acompanyarà…
La seva mirada… la seva respiració… el contacte… i com va saber interectuar amb les meves emocions
No puc oblidar com van reaccionar en quan ho vaig tindre clar i vaig esvair les meves pors lligades al passat
Avui he dormit placidament 😊

02/06/2015 . Procés de coching amb pnl . Neus C.

Vaig començar les sessions de Pnl amb la Sandra sense tenir molt clar què era el Pnl. Les sessions i els exercicis que feiem em van ajudar a entendre’m millor a mi mateixa i resoldre algunes coses que tenia pendents del passat. Feia temps que sentia que no acabava de ser jo mateixa i gràcies a aquestes sessions em vaig retrobar. He sentit que la Sandra em guiava i m’acompanyava en el procés, amb pas ferm però sense forçar-me a anar més ràpid del que jo podia. M’ha servit per reorganitzar- me i començar un projecte nou molt segura de mi mateixa, ara sé que tinc moltes eines per afrontar els nous reptes que se’m presentin i resoldre’ls de manera satisfactòria.
Gràcies Sandra per tornar-me a connectar amb la nena feliç i segura que sempre he portat a dintre.😀

 

 20/05/2015 . Sessió coaching amb cavalls . Núria C.

Una experiència fantàstica per dos motius:

primer per la vivència en sí: l’estona on els cavalls han reflectit
el meu comportament i he pogut adornar-me’n, decidir i actuar
en conseqüència; i segon, l’experiència viscuda a posteriori: dies
després he experimentat un important canvi d’actitud intern,
que ja es va veure a la sessió i que ara, es materialitza a la meva vida.
Gràcies Sandra per l’acompanyament i la professionalitat!
Totalment recomanable.

31/03/2015 . Sessió coaching amb cavalls . Sandra A.

He vuelto a Ibiza con las pilas cargadas después de pasar por PoniClub Girona y de conocer a Menta y Beefeter (dos caballos muy especiales) que me acompañaron en la sesión de PNL & Coaching assistit amb cavalls con Sandra y Teresa. Muchas gracias a todos por dedicarme ese tiempo tan importante. Nada más llegar a casa me puse a hacer cosas que me hacían feliz y… ¡Hasta cambié de look! Un abrazo muy grande para mis amigos en Girona.

.

14/03/2015 . Sessió coaching amb cavalls . Sandra A.

Hace tan sólo dos días realicé mi primera sesión de coaching, acompañada por Beefeter, el caballo que estuvo conmigo reflejando mis propias sensaciones y a la vez, arropándome para que me sintiera segura. Todo lo que pasó en esa sesión fue tan liberador y representativo que todavía tengo más ganas de realizar los cambios que son necesarios en mi vida para sentirme realmente feliz. Gracias  por ser una coaching fabulosa, por mostrarme ese camino que yo no podía ver, sin duda alguna, la experiencia con el caballo es irresistiblemente emocionante, observar el sentimiento que nace de su instinto animal es la mejor terapia para recordar que todos deberíamos de escucharnos más y dejarnos llevar.

28/08/2013 . Sessió de coaching amb cavalls. Carme G.  

“Voldria agrair-te la paciencia, el temps i la bona experiencia, així com agrair a Canalla l´ajuda que em va donar. i també a Geni que m´ha fet  partícip de la seva il.lusió amb els cavalls.
Estic més oberta a dir les meves veritats, a no sentir vergonya dels meus limits,  varem fer un treball molt maco sobre la por, ara soc més conscient d´ella i em toca ser més activa i maniobrar amb confiança la meva vida de encarar-me decidida cap el meu desig.

L´amor, l´amic, el treball, els desitjos s´apropan a mida que jo faig conscient els obstacles i miro de superar-los, perqué en realitat em vares fer veure que la por es imaginaria i les personas son reals, el meu desig d´apropament a l´altre es tan real com jo em vaig apropar a Canalla sense coneixre-la i em va fascinar.  Les posibilitat d´apropament i coneixença de l´altre, forma part de la meravellosa comunicació humana., tan bonica amb els esser humans, com amb els animals i la natura, cada vegada crec més que tots formem part de la vida en les diferentes formes de manifestació de la mateixa.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s