Avança coaching

Creixement
personal amb cavalls

coaching con caballos cavalls

Des d’Avança Coaching treballem per al benestar de les persones oferint sessions de creixement personal a través de constel·lacions amb cavalls.

Els cavalls ens reflexen el nostre estat d’ànim i ens descobreixen allò que esta ocult per nosaltres mateixos.

“Allò essencial és invisible als ulls i el cavall ens emmiralla el cor”

A la natura, trobem aquest espai de silenci que necessitem, per poder connectar amb les nostres emocions, a través de la consciencia corporal i les tècniques de coaching & PNL.

Les sessions de creixement personal amb cavalls.

Les sessions de coaching amb cavalls consisteixen en acompanyar un procés de creixement o canvi a qualsevol persona amb l’objectiu d’aconseguir millores.

Parlem del que volem resoldre i a través d’una sèrie de preguntes concretes, es guia a la persona per prendre consciència de les seves accions, emocions i pensaments.

No cal tenir cap coneixement del món dels cavalls i el cavall no es munta.

Perquè amb cavalls

Recentment la ciència assegura desprès d’un estudi de la universitat de Hokkaido que els cavalls tenen la capacitat de percebre les nostres emocions, integrar les expressions facials i el to de veu.

És un animal noble, curiós i sempre ha hagut de fugir per no ser caçat. Per això ha desenvolupat una sensibilitat molt aguda amb la qual perceben  qualsevol canvi en l’entorn. Són capaços de captar les energies i el canvi de vibració del nostre cor quan sentim alguna emoció.

Com funciona?

Quan estem a la natura ens és més fàcil connectar amb les nostres emocions i els cavalls reaccionen davant d’aquestes, reflectint de forma directa aspectes de la situació que vivim; pors, inseguretats, incoherències, tristeses i altres emocions. Ens ajuda a prendre consciència de les nostres accions, emocions i pensaments.

La coach fa de pont entre el client i el cavall.

A partir d’aquí, s’identifica l’arrel dels bloquejos i es busquen les eines i recursos per aconseguir el canvi que es vol assolir.

És una experiència totalment vivencial. Tot el que s’aprèn queda gravat en el nostre interior i produeix transformacions sòlides.

coaching amb cavalls caballos

A qui va dirigit?

A tothom qui vulgui fer un treball de creixement personal, que tingui ganes de canviar i superar-se en qualsevol aspecte personal o professional, i als qui vulguin transformar-se i sentir l’equilibri interior.

Què ens emportem després de cada sessió?

Després de cada sessió, som més conscients del nostre moment de vida, què ens funciona i què podem canviar. Aprenem nous recursos d’acció per millorar.

Què podem treballar?

A nivell individual

· Millorar les relacions familiars.

· Lideratge.

· Potenciar de manera efectiva la gestió de les nostres emocions.

· Prendre consciència dels nostres comportaments i sentiments per obtenir habilitats específiques.

· Transformar pors i inseguretats.

· Generar recursos i reconèixer patrons de comportament que no ens funcionen per tal de canviar-los.

· Assolir confiança.

· Acompanyar processos de dol.

· Polir aspectes professionals.

Treball d’equip o de grup

En els tallers es treballen els valors, reforçant els vincles entre el grup.

Es posa de manifest com és cada persona dins de l’equip (el rol de seguidor, el líder, l’impulsiu, etc.).

A tots els grups, cada persona és única, diferent i necessària, malgrat les diferències. Cada persona aporta riquesa, valors, principis… i la suma de tots és el que mou al grup a arribar a l’objectiu.