Constel·lacions amb cavalls

Des de Ser con caballos, treballem per al benestar de les persones oferint sessions de creixement personal a través de constel·lacions amb cavalls.

“Allò essencial és invisible als ulls i el cavall ens emmiralla el cor”

Els cavalls tenen un potencial increïble: són éssers molt sensibles i són capaços de capturar els estats d’ànim que tenim i representar-los en el moment, reaccionen instantàniament als nostres canvis energètics, llegint el nostre llenguatge no verbal.

És un treball subtil i profund que no passa pel filtre de la raó.

Les constel·lacions serveixen per ordenar i desbloquejar diferents conflictes interns o situacions que vivim. El treball consisteix en la relació que es crea amb el cavall/s, jo guio amb preguntes concretes, que sorgeixen del que estic observant, de la relació que es crea en l’espai entre la persona i el cavall/s.

De manera metafòrica es fan les representacions de situacions que són mirall d’allò que vius.

Els cavalls representen persones i / o emocions i ens ajuden a entendre i ordenar el que ens passa, ja que ho observem des de la distància.

Et fan de mirall de les emocions i ens fan veure quines són les actituds que tens davant la vida i què pots fer per avançar.

Perquè amb cavalls

Recentment la ciència assegura desprès d’un estudi de la universitat de Hokkaido que els cavalls tenen la capacitat de percebre les nostres emocions, integrar les expressions facials i el to de veu.

Durant les sessions els cavalls reaccionen instantàniament als nostres canvis emocionals.

Quan estem a la natura ens és més fàcil connectar amb les nostres emocions i els cavalls reaccionen davant d’aquestes, reflectint de forma directa aspectes de la situació que vivim; pors, inseguretats, incoherències, tristeses i altres emocions. Ens ajuda a prendre consciència de les nostres accions, emocions i pensaments.

 

Com funciona?

En aquest treball amb els cavalls utilitzo diferents tècniques, PNL, la ment hologràfica,  reconnexió amb la nostra nena/nen interior i el treball corporal,  faciliten trobar la relació entre emocions la ment i el cos, trobant noves alternatives de comunicar, pensar, motivar, crear i canviar.

Alienant el que pensem amb el que sentim i el que fem, aconseguint claredat i serenitat amb nosaltres mateixos.

No cal tenir cap coneixement del món dels cavalls i el cavall no es munta.

La coach fa de pont entre el client i el cavall.

A partir d’aquí, s’identifica l’arrel dels bloquejos i es busquen les eines i recursos per aconseguir el canvi que es vol assolir.

És una experiència totalment vivencial. Tot el que s’aprèn queda gravat en el nostre interior i produeix transformacions sòlides.

ser con caballos alexandra carré girona barcelona coaching cavalls

Per a qui?

Fa temps que sents que necessites un canvi però no saps per on avançar?

Tens ganes de viure una experiència diferent que et pot canviar la forma de mirar i sentir?

Et sents bloquejat, desmotivat, trist, amb pors?

T’agradaria recuperar la teva confiança i el teu benestar emocional?

Descobriràs noves maneres de pensar, sentir i actuar. Aprendràs a gestionar els teus problemes actuals i a conèixer les teves necessitats.

Descobreix com els cavalls són capaços de fer-te veure el que mai ningú t’ha pogut mostrar.

coaching amb cavalls caballos

Què podem treballar?

A nivell individual

Millorar les relacions familiars.

Lideratge.

Potenciar de manera efectiva la gestió de les nostres emocions.

Prendre consciència dels nostres comportaments i sentiments per obtenir habilitats específiques.

Transformar pors i inseguretats.

Generar recursos i reconèixer patrons de comportament que no ens funcionen per tal de canviar-los.

Assolir confiança.

Acompanyar processos de dol.· Polir aspectes professionals.

Treball d'equip

És efectiu per a empreses, famílies, parelles, ja que els cavalls proporcionen oportunitats molt poderoses per millorar.

Treballant la cohesió d’equips, la comunicació,el lideratge,els valors, reforçant els vincles dins del grup,resoldre conflictes, generant benestar personal i professional.

A tots els grups, cada persona és única, diferent i necessària, malgrat les diferències. Cada persona aporta riquesa, valors, principis… i la suma de tots és el que mou al grup a arribar a l’objectiu.