Creixement personal amb cavalls Girona

avançacoachingweb

 

La intel·ligència emocional o el coaching amb cavalls és una eina de creixement personal. Treballem en el medi natural, mitjançant estratègies de pensament positiu, per desenvolupar la consciència emocional i avançar en la capacitat de gestionar les emocions.

Les sessions amb cavalls consisteixen en acompanyar en un procés de creixement personal o canvi a qualsevol persona, siguin adults o nens, amb l’objectiu d’aconseguir millores, desenvolupar algunes habilitats concretes o trobar nous  camins per arribar a on es desitja.

 

Avança Coaching  PNL i Coaching cavalls Girona coaching girona Intel·ligència emocional cavalls. Coaching con caballos

Parlem del que volem resoldre i a través d’una sèrie de preguntes concretes, guiem a la persona per prendre consciència de les seves accions, emocions i pensaments.

No cal tenir cap coneixement del món dels cavalls i el cavall no es munta.

 Teràpia amb cavalls Girona

Perquè amb cavalls?

És un animal noble, curiós i amigable, que sempre ha hagut de fugir per no ser caçat i ha desenvolupat una sensibilitat molt aguda en l’entorn; això fa que capti les energies que l’envolten.

Les persones quan estem en un context natural, ens és més fàcil connectar amb les nostres emocions i els cavalls reaccionen davant d’aquestes, reflectint de forma directa aspectes de la situació que vivim; les pors, seguretats, inseguretats, coherències, incoherències, o altres emocions. D’aquesta manera, el client pren consciència de les seves accions, emocions i pensaments.avançacoaching pnl i coaching girona i vic

La coach fa de pont entre el client i el cavall.

A partir d’aquí, identifiquem l’arrel dels bloquejos de la situació i anem a buscar les eines i recursos per aconseguir el canvi que es vol assolir.

És una experiència totalment vivencial; tot el que s’aprèn queda gravat en el nostre interior i produeix transformacions sòlides.

 

A qui va dirigit?

A tothom qui vulgui fer un treball de creixement personal, que senti que te ganes de canviar i superar-se en qualsevol aspecte personal o professional, als que volen transformar-se i sentir l’equilibri interior.

 

IMG_5189

Què ens emportem després de cada sessió?

Després de cada sessió, ens fem  més conscients del nostre moment de vida, què ens funciona i què podem millorar.

Ens emportem nous recursos d’acció  per millorar els nostres resultats i ens fem conscients de l’estratègia per  mesurar com ho hem aconseguit.  

Què podem treballar?

A nivell individual

 • Millorar relacions familiars.
 • Potenciar de manera efectiva la gestió de les nostres emocions.
 • Prendre consciència dels nostres comportaments i sentiments per obtenir habilitats específiques.
 • Transformar pors i inseguretats.
 • Generar recursos i reconèixer patrons de comportament que no ens funcionen per tal de canviar-los.
 • Assolir confiança.
 • Acompanyar processos de dol.
 • Polir aspectes professionals.

 Treball d’equip o de grup

En els tallers treballem els valors, creant el reforç del  vincle entre el grup.

Es posa de manifest com és cada persona dins de l’equip (el rol de seguidor, el líder, l’impulsiu, etc.).

En cada grup, cada persona és única, diferent i necessària, malgrat les diferències, cada persona és capaç d’aportar riquesa, la importància dels valors i principis; i que la suma de tots és el que mou el grup a arribar a l’objectiu.

Treball d’equip o de grup

Visquem experiències noves, fora de l’entorn de treball, connectem amb la natura, la importància d’un equip en la vida quotidiana, com succeeixen les coses quan hi ha unitat!

Llocs:

 

Reservas: Horas convenidas.

 

Avança Coaching | PNL i Coaching amb cavalls. Girona i Osona

telf: 625 141 076

email: info@pnlcat.com

5 pensaments sobre “Creixement personal amb cavalls Girona

 1. Moltes gràcies Alexandra,
  La veritat és que la sessió ha estat molt reveladora i m’ha fet conscient que ja hi ha coses que estan canviant dins meu…si no ho visc no m’ho crec.
  Ets una gran professional…
  Fins aviat i gràcies de nou!!

 2. Ha estat una experiència encisadora i destinada a romandre al cor de tots els presents per a sempre. Sorprenent, molt! Doncs hi anava senzillament a gaudir d’un dia maco, envoltada de natura i els preciosos cavalls. També hi anava amb la il·lusió de conèixer gent maca a Girona.
  En cap moment havia pensat que de manera natural i en grup, sense cap esforç previ i, amb l’ajut dels cavalls, podríem arribar a una densitat emocional tan màgica entre gent totalment desconeguda. Ens ha servit per adonar-nos a cadascun de nosaltres quines són les nostres parts fortes i dèbils.
  Somriures, rialles, llàgrimes, desconcert, petons i abraçades.
  Recomano l’experiència moltíssim. La Alexandra Carré i la Teresa han sigut unes magnífiques guies d’autotrobada col·lectiva.
  Jo venia per passar-ho bé i m’he n’adonat que tinc un objectiu, el qual puc aconseguir, acceptar que les coses que passen han de passar, deixar fluir les coses, anar a un ritme més lent i no donar voltes.
  Una experiència tendra i enriquidora emocionalment.
  Un 10!
  Gràcies als 8 per fer-ho possible!

 3. Sandra, només puc donar-te moltes i moltes gràcies. No sabia ni que venia a fer, ni tampoc com respondria, però he arribat a casa molt cansada i quan he descansat una bona estona els hi he explicat als de casa l’experiència..Estic molt contenta i agraïda, ha sigut un tastet genial! Crec que podré treballar els meus impulsos i m’agradaria que m’acompanyéssis.

 4. Aquest estiu vaig tenir la sort de viure una experiència extraordinària. Vaig fer una sessió de coaching amb cavalls meravellosa.
  La Fortuna, que era l’euga amb qui vaig fer el meu camí de descoberta personal i emocional, juntament amb l’Àlex que em va guiar en la sessió, van ser una llum i un abans i després a la meva vida.
  He fet un creixement personal fantàstic. Si em sento perduda, connecto amb les sensacions d’aquell dia i em torna la força i l’energia.
  Us recomano molt viure aquesta experiència! Segur que no us deixarà indiferents!
  Martona

 5. Una experiència extraordinaria, en la que el millor es poder despendre’t de tot el que portes, i així poder veure com i a on millorar, o sempre amb acceptació cap a tu mateixa. Una gran manera de coneixer i adquirir eines per una evolució personal. I les reaccions amb els cavalls i dels cavalls, instants que acabes tenit present en el dia a dia. I un gran suport continu despres de la sessió. Una gran experiència que merèix la pena viure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s