Coaching per equips

Vols equips més eficaços, amb més capacitats i habilitats?

El coaching amb cavalls és una gran eina per prendre consciència i aprendre habilitats especifiques de lideratge, comunicació, cohesió d’equip d’una manera especial i diferent, sortint de l’entorn de quotidià i rodejats de natura i cavalls.

Treballant en equip d’una manera divertida i lúdica per aconseguir una millora en les relacions interpersonals, introduïm eines de Programació Neurolingüísta, que és un mètode de treball basat en la resolució d’objectius, la millora i canvi pel desenvolupament professional.

En aquestes activitats de team bulding potenciarem la cohesió del equip, la coordinació, l’escolta, la confiança, creant dinàmiques de grup i generant un clima de cooperació.

 Prendrem consciència corporal i de com utilitzem el llenguatge no verbal per comunicar-nos entre l’equip i els cavalls.

La base de la comunicació és la confiança i claredat d’intenció.  Trobarem la sincronia de l’equip.

Tots els exercicis és realitzen des de terra, els cavalls no es munten, et relaciones amb els cavalls sent creatiu per resoldre situacions noves amb la col·laboració de l’equip, desenvolupant habilitats de negociació, lideratge, coordinació i empatia.  

ENTRE DONES

Cercle de dones amb cavalls

Un cercle de dones és un espai de reunió de dones on disposem d’un temps per a nosaltres mateixes, per a connectar amb el que estem sentint, observant el que estem necessitant, cadascuna des del seu moment vital. És un viatge cap al reconeixement, com viure un cos present, aguditzant cada un dels nostres sentits mitjançant la consciència corporal i sensorial, a través de la natura. 

Acompanyats dels cavalls que ens faran de mirall d’emocions, ajudant-nos a mirar-nos, a connectar-nos amb els nostres silencis, treballant la confiança, autoestima, seguretat, tranquil·litat, generant recursos, trobant eines per poder canviar i avançar.

És un espai sagrat de sanació i trobada amb una mateixa, entre totes creem un espai segur i confidencial, on compartir sense por.

Nodrint i enfortint el despertar femení.

Cada cercle és únic i diferent, com cadascuna de nosaltres, explorarem juntes noves maneres de sentir, pensar i actua

 

Coaching familiar

Els cavalls proporcionen oportunitats molt poderoses per millorar. A través de dinàmiques obrim la porta a observar quin paper desenvolupa cadascú dins la familia. Treballem la comunicación i la gestió de les emocions, de forma positiva i constructiva per ajudar en el creixement individual i familiar.

És un aprenentatge ràpid i divertit que s’integra amb facilitat. Mitjançant metàfores  recreem situacions quotidianes per Trobar noves perspectives i gestionar els conflictes familiars.

Els exercicis s’adapten a les necessitats de cada familia.

Sessions de parella

Les relacions canvien i es transformen. En totes les parelles hi ha dificultats en la mesura que avança una relació. Per a mantenir-les sanes és molt important cuidar una comunicació clara, respectuosa i sincera.

La interacció amb els cavalls i les preguntes que anem formulant durant les sessions ajudessin a veure i entendre que la pot estar limitant i aprenem com fer per a solucionar-ho.