Un element fonamental per aconseguir objectius

objectius

Quan es tracen objectius, potser el més important com a punt de partida és definir amb la màxima claredat possible aquests objectius. Els objectius es tornen més poderosos quan s’estableixen de la manera més concreta possible.

Moltes persones comenten l’error d’establir de manera imprecisa i vaga seus objectius. I és molt difícil arribar a un destí que no es coneix concretament.

Imagina per un instant a un grup d’amics que van en un cotxe i estan decidint on aniran a sopar. Mentre arriben a una decisió, el cotxe no avançarà amb rapidesa, ja que encara no saben en quina direcció encaminar. Però un cop la decisió estigui presa i sàpiguen clarament el lloc triat, el conductor ràpidament podrà trobar mentalment el camí cap a aquest punt i el cotxe començarà a prendre velocitat.

Amb els objectius passa el mateix. Si no se sap amb exactitud cap a on dirigir els esforços és molt difícil que l’avanç prengui forma i velocitat.

Una de les millors inversions que es poden fer és prendre el temps necessari per aclarir al màxim la nostra llista d’objectius. Hi ha un poder immens en aquest procés de clarificació. Els objectius ben definits, motiven d’una manera extraordinària. Ens permeten crear visualitzacions vívides i intenses de les sensacions que tindrem un cop els haguem logrado.Nos mouen i impulsen a l’acció.

A més la nostra ment necessita objectius concrets de perseguir. Com més precises i clares siguin les instruccions que li facilitis, més poderosa es torna a l’hora de trobar camins que et porten fins allà.

Davant la manca de resultats, una de les primeres preguntes que hem de formular-nos és la següent: Tinc els meus objectius clarament definits? I si la resposta no és afirmativa, aquí ja hi ha un primer punt d’acció immediat sobre el qual prendre acció.

Recorda: La claredat sempre és poder.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s