Decisions importants que pots prendre avui

 

La llei del quilòmetre extra i decisions importants que pots prendre avui

L’ésser humà tendeix sempre a buscar el camí de menys resistència. Tendim a buscar solucions ràpides i fàcils encara que generalment no siguin les millors opcions a prendre. La televisió i la publicitat ja s’encarreguen de vendre’ns aquest món on tot és “light” i costa poc esforç.
Tots ens solem moure dins del que s’anomena la nostra “zona de comoditat”. És aquesta zona en què ens sentim còmodes i que bàsicament està composta per la nostra rutina diària, allò que ja coneixem i dominem. Però et garanteixo que qualsevol meta i objectiu que realment valgui la pena quedarà fora d’aquesta zona de comoditat.

surt de la zona de confort
Hem de començar a comprendre que per aconseguir els resultats que desitgem en la vida en moltes ocasions haurem de expandir la nostra zona de comoditat. Hem de començar a ser capaços de fer còmode el que en moltes ocasions resulta incòmode.
Els veritables triomfadors són persones que en un moment determinat han estat disposades a fer coses que la majoria no estan disposades a fer. Són persones que sempre estan disposades a recórrer aquest quilòmetre extra que gairebé sempre és necessari per triomfar. Uneix-te a aquest grup de persones. Comença a buscar formes de donar contínuament més del que s’espera de tu. Elimina les excuses del teu vocabulari i en lloc de posar-te excuses comença a afirmar amb rotunditat “Sempre hi ha un camí si estic realment compromès”.
Quin és aquest quilòmetre extra que necessites recórrer per avançar de forma significativa cap als teus somnis?
Què més podries fer que no estiguis fent actualment que suposaria un important avanç en la teva vida?
Com pots afegir més valor a la teva empresa o el teu lloc de treball?

Fes una llista de quins són els teus “quilòmetres extres” i Centra’t en recórrer a partir d’avui. Quan un comença a recórrer aquests quilòmetres extres, l’autoestima personal comença a créixer. Cada vegada et sentiràs capaç d’aconseguir més coses ja que et trobaràs sovint posant un esforç extra que la majoria no està disposat a posar. En aquests moments t’asseguro que començaran a aparèixer persones al teu voltant que et diran que et relaxis, que baixis el ritme. No els escoltis perquè aquest tipus de persones són els mediocres que volen que et quedis al seu mateix nivell d’incompetència. Dóna tot el que hi ha en tu perquè això és el que realment et aproparà a la realització personal.

Algunes decisions importants que pots prendre avui.

Molt poques persones són realment conscients del increïble poder que tenim els que podem fer ús de la nostra llibertat per prendre decisions.
Resulta evident que les accions que emprenem són les que configuren la nostra vida.

Has pensat alguna vegada que precedeix a qualsevol acció? Què determina les accions que emprenem, i com a conseqüència en què ens convertim? La resposta és clara: el punt de partida són les nostres decisions. Les decisions que prenem cada dia, acaben forjant literalment el nostre destí.
Avui en aquest article he volgut simplement animar-te a reflexionar plantejant algunes opcions de decisions poderoses. Decisions que poden ajudar-te a transformar significativament la teva vida en positiu.
1.-La decisió de començar un procés de millora contínua.
Dediquen temps a moltes coses intranscendents al llarg del dia, però no són capaços de dedicar almenys 30 minuts diaris a treballar el seu desenvolupament personal. I això pot incloure decisions en múltiples àrees: millora del teu estat físic, millora de les teves finances, millora de les teves habilitats, … En definitiva, un compromís ferm d’entrar en una dinàmica de millora contínua i sense fi.
2.-La decisió de desintegrar un mal hàbit.
Determina que hàbits negatius mantens en la teva vida, i comença a prendre la decisió ferma d’eliminar. Cap hàbit, per arrelat que estigui, pot ser més poderós que la teva voluntat si el teu no ho permets. Decideix fermament prendre el control. Pren la decisió de deixar de fumar, de deixar de gastar més del compte, de deixar de tenir un temperament desagradable, … Qualsevol que siguin aquests mals hàbits en el teu cas, ha arribat el moment de destruir!
3.-La decisió de viure amb passió cada segon de vida.
La vida és el més meravellós dels regals. Cada instant que passa no tornarà mai. Exprímelo, gaudeix-ne, valora’l, … Tu pots fer que cada instant de la teva vida sigui especial prenent simplement la decisió de viure apassionadament la teva vida. En el teu treball, en el teu temps d’oci, en les teves relacions personals, … Viu amb PASSIÓ!

TOTS tenim algunes decisions importants que sabem que hauríem de prendre JA i que no estem prenent. I també sabem que si les prenguéssim amb determinació la nostra vida milloraria significativament.

Potser ha arribat ja el moment de fer un compromís ferm per portar aquestes decisions al terreny en el qual sempre van haver d’estar: el terreny de la ACCIÓ.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s