L’èxit a la vida i la conformitat

Converteix-te en EL PROTAGONISTA I HEROI DE LA TEVA PRÒPIA VIDA

Cada dia, cada un de nosaltres tenim centenars de detalls que hem de resoldre, hi ha moltes distraccions al nostre voltant i un munt de demandes del nostre temps a les que atendre. En moltes ocasions, això fa que acabin sent altres persones, o les circumstàncies que ens envolten qui determinin en gran mesura les nostres agendes.

Això que  en algunes ocasions pot semblar fins i tot lògic, no és  raonable ni per descomptat recomanable.

Pensa per un instant sobre això. ¡Es tracta de la teva vida! Realment és el més preuat que tens. Estàs disposat a deixar que les circumstàncies, l’ambient que t’envolta o els altres condicionin absolutament teu destí? No creus que seria important d’una vegada per totes prendre el timó i transformar l’aventura de la teva vida en el que vols que sigui? Si la teva vida pogués ser vista en una pantalla, T’agradaria que hi apareixeria? Seria apassionant, emocionant, interessant i et aportaria una sensació de realització?

Aquestes són el tipus de preguntes que de vegades ens incomoda fins i tot haver de respondre. Però d’aquesta incomoditat pot venir la decisió que transformi la teva vida positivament per sempre. Pren ara mateix el temps per dissenyar la vida que et faria sentir plenament realitzat. Comença a somiar en gran. Què t’agradaria aconseguir si fos impossible fracassar? Rebusca per un instant en el fons del teu cor Quins són aquests somnis que et farien sentir si els consiguieses que la teva vida ha valgut absolutament la pena?

I decideix no vendre barat a la vida! Si ets capaç de concebre alguna cosa en la teva ment, i et compromets fermament a posar l’esforç necessari seràs capaç d’aconseguir-ho. Repta la teva ment que et ofereixi una visió clara i definida dels teus més altes aspiracions en la vida. I a continuació no deixis passar un sol dia sense fer res significatiu que et s’apropi cada vegada més a aconseguir aquests resultats que t’has proposat.

Quan es té aquesta claredat de propòsit en la vida, s’aconsegueix la convicció necessària per poder dir que “no” a totes aquestes activitats que no t’estan acostant a l’assoliment dels teus objectius. Els grans objectius sempre aporten el poder per prendre decisions poderoses. Et immunitzen davant la temptació de sucumbir davant les demandes d’altres o de les circumstàncies, i et mantenen enfocat en la direcció correcta.

Recorda que tu tens el poder de la decisió en cada instant de la teva vida. Decideix sempre en base a allò que és veritablement significatiu per a tu.

Pren un petit espai de temps diari per connectar amb els teus majors objectius. Visualitza aquests objectius com si ja fossin una realitat en la teva vida, i comença a experimentar l’increïble poder de motivació que tenen els grans somnis. Adona’t de com flueixen les emocions positives a través teu mentre realitzes aquest exercici, i experimenta tot el poder de creació que té la ment humana. A continuació fes-te tantes vegades com sigui necessari al llarg del dia la pregunta d’or: Què és el més important que puc fer en aquest moment? I tingues present que normalment el més important no sol coincidir amb el més urgent.

Així doncs, decideix a partir d’avui no buscar herois, sinó ser el teu. Converteix-te en el protagonista i heroi de la teva pròpia pel · lícula. Introdueix tota l’emoció que desitgis en les escenes d’aquesta pel · lícula que es diu “La teva vida”. Recorda que tu ets el director, el productor i el protagonista. Encara que no ho creguis, Tu tens el control! Deslliga tota la teva creativitat en aquesta màgica oportunitat que tens de crear una obra no només extraordinària, sinó llegendària. I en el procés, agraeix a la vida l’oportunitat de canviar, créixer i expandir per materialitzar teu màxim potencial.

La motivació es dóna quan les teves mans i els teus peus segueixen treballant, encara que el teu cap diu, que no es pot aconseguir. BENJAMIN Morrell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s